Universiteit LeidenZegel Universiteit Leiden

Home > education > profielwerkstuk  

Leiden Observatory

Profielwerkstuk over Sterrenkunde

OnderwerpPraktische Opdracht PWS
NaamJeroen Roukes & Nirul Hoeba
Datum2010-01-04 17:01:12
VraagGoedendag,

Ik (Jeroen) doe mijn PWS over sterren, omdat ik het een interessant onderwerp vindt. Nirul doet zijn PWS over het heelal en we moeten samen voor onze PWS een practicum doen. Ik heb toen aan mijn 1ste begeleider van mijn PWS gevraagd of hij enig idee had wat we konden doen als practicum en toen zei hij dat het een leuk idee was om soort meeloopdag bij een sterrenwacht te kunnen doen en dan eventueel ook nog een interview doen. Zo had hij de sterrenwacht van Leiden genoemd, omdat het ook dichtbij voor ons is.

Mijn vraag is of dit mogelijk is om bij u langs te komen voor een meeloopdag. En eventueel een interview.

Bedankt voor u hulp,

Jeroen Roukes en Nirul Hoeba.

P.S Het liefst willen we als het eventueel kan de meeloopdag voor 15 januari inverband met de examen week die we binnenkort hebben.
AntwoordBeste Jeroen en Nirul,

Uiteraard kunnen jullie meelopen bij de Leidse Sterrewacht!
Je kunt als je mee wilt lopen altijd een e-mail sturen naar ambasster@science.leidenuniv.nl. In dat mailtje geef je dan aan op welke dagen je eventueel zou kunnen langskomen.
Ik kijk vervolgens of ik jullie op een van die dagen in kan plannen.

Zoals jullie misschien al gezien hebben, heb ik jullie al ge-e-maild met een voorstel voor een meeloopdag. Mochten jullie nog andere vragen hebben, dan kunnen jullie ook een e-mail sturen naar het bovenstaande e-mailadres.

Met vriendelijke groet,

Tjibaria Pijloo.

[Terug]